КОИ СМЕ НИЕ?

НИЕ СМЕ ВОДЕЧКИ ПРОИЗВЕДУВАЧИ НА МОЛЕРСКИ АЛАТ, ВАЉАЦИ, ЧЕТКИ,
ПЛАСТИЧЕН АЛАТ И ПОМОШЕН ПРИБОР
 • Ваљаци
  Gold exclusive, Black professional, Royal, Master classic, Maxi, Jumbo maxi, радијаторски
 • Четки
  Gold exclusive, Black professional, Caiser black četka, Lak četka, Економик четка
 • Пластична решетка
 • Пластична полица за алат
 • Пластичен носач за клучев
 • Стегачи...
НИЕ СМЕ ВОДЕЧКИ ДИСТРИБУТЕРИ НА РАЧЕН АЛАТ, ЗАШТИТНА ОПРЕМА
ТЕХНИЧКА ХЕМИЈА, ГРАДИНАРСКИ И ДОМАШЕН ПРОГРАМ
 • Глетерици
 • Мистрии
 • Шпахтли
 • Пиштол за силикон
 • Пиштол за пена
 • Пиштол за пластика
 • Телескопи
 • Лајсни
 • Силикони
 • Пур пени
 • Лепкови и Чистачи
 • Китови
 • Ракавици
 • Заштитни очила

БОСНА И ХЕРЦЕГОВИНА (Бања Лука)

ЦРНА ГОРА (Даниловград)

СРБИЈА (Белград)

УНГАРИЈА(Будимпешта)

МАКЕДОНИЈА(Ckoпје)

СОЕДИНЕТИ АРАПСКИ ЕМИРАТИ (Дубаи)

Кина (Шангај)

Twitter

!! NOVO U PONUDI IZ BEOROLA !! ⏩ Glava i strune za trimere ⏪ https://t.co/1XYvJ22Ox2 Beorol Trimer Strune https://t.co/1pJaBeA9Er
About 21 hours ago
Pomoć je uvek dobrodošla :) - Beorol majstor za sve! Color Mrsic doo - Tivat https://t.co/8wJjkUEsMr CrnaG https://t.co/Fp5LQn6hcr
Понеделник, 19 Февруари 2018 13:22

Накратко за нас

Компанијата Беорол е основана 1998.година од страна на неколку малади визионери, кои биле спремни да се борат со тогаш турбулентниот пазар, на кој не постоеле јасни правила за работење. Нивната визија да направат компанија која е лидер на пазарот на Балканот, која произведува рачен алат, им давала сила секој ден да чекорат кон својата цел.

КОНТАКТ

 • Adresa:Ул.532 бр.178 Марино нас.Илинден
       1000 Скопје, Македонија
 •   Telefon: 00 389 26 159 890
 •  E-maill: beorolmakedonija@beorol.com

Барај