Ново во понудата - КЛИНЦИ

Клинци во чисто и практично пакување без мерење и непотребно губење на време

Клинци 50g
Клинци 50g
Клинци од светловлечена жица, која има висока отпорност на свиткување. Примена наоѓа во домаќинството за разни видови на хоби работи како што се поправки на рамки, прозори, поставување на лајсни...
Клинци 100g
Клинци 100g
Клинци од светловлечена жица, која има висока отпорност на свиткување. Примена наоѓа во домаќинството за разни видови на хоби работи како што се поправки на рамки, прозори, поставување на лајсни...
Клинци 200g
Клинци 200g
Клинци од светловлечена жица, која има висока отпорност на свиткување. Примена наоѓа во домаќинството за разни видови на столарски и дрводелски работи, а исто така своја примена наоѓаат и во градежните работи.
Клинци 500g
Клинци 500g
Клинци од светловлечена жица, која има висока отпорност на свиткување. Примена наоѓа во домаќинството за разни видови на столарски и дрводелски работи, а исто така своја примена наоѓаат и во градежните работи.

Twitter

!! NOVO U PONUDI IZ BEOROLA !! ⏩ Glava i strune za trimere ⏪ https://t.co/1XYvJ22Ox2 Beorol Trimer Strune https://t.co/1pJaBeA9Er
About 21 hours ago
Pomoć je uvek dobrodošla :) - Beorol majstor za sve! Color Mrsic doo - Tivat https://t.co/8wJjkUEsMr CrnaG https://t.co/Fp5LQn6hcr
Понеделник, 19 Февруари 2018 13:22

Накратко за нас

Компанијата Беорол е основана 1998.година од страна на неколку малади визионери, кои биле спремни да се борат со тогаш турбулентниот пазар, на кој не постоеле јасни правила за работење. Нивната визија да направат компанија која е лидер на пазарот на Балканот, која произведува рачен алат, им давала сила секој ден да чекорат кон својата цел.

КОНТАКТ

  • Adresa:Ул.532 бр.178 Марино нас.Илинден
         1000 Скопје, Македонија
  •   Telefon: 00 389 26 159 890
  •  E-maill: beorolmakedonija@beorol.com

Барај