НОВО ВО ПОНУДА - КОВАН АЛАТ

Лопатка за пепел со рачка: Лесна лопатка за јаглен со рачка, изработена од квалитетен материјал, со голема зафатнина.

Лопатка за јаглен: Лесна лопатка за јаглен, изработена од квалитетен материјал, со голема зафатнина

Маша: Производ за општа намена, со идеална големина  Изработен е од квалитетен материјал.

Жарец: Производ за општа намена, првенствено погоден за ложење на дрва.

Стругач за шпорет: Изработен од квалитетен материјал со добра завршна обработка поради полесна работа.

Авто лопата:  Повеќенаменска лопата со рачка и ракохват.Наменета е првенствено за возачи затоа што поради димензиите може да ја собере во гепек од автомобилот. Применлива за отстранување на снег, блато, песок, земја...

Универзална лопата сива: Универзална лопата за општа намена. Изработена од високо квалитетен материјал. Завршна обработка (komaxit). Четвртаста.

Штуцна за оџак поцинкувана: Поседува одлична постојаност на чад и корозија при зголемена температура. Се применува на преградни и надворешни ѕидови. Со цинкување се добива одлична антикорозивна заштита и заштитен слој на дебелина. Постоен во температурен интервал -40ºC до +300ºC 

Twitter

!! NOVO U PONUDI IZ BEOROLA !! ⏩ Glava i strune za trimere ⏪ https://t.co/1XYvJ22Ox2 Beorol Trimer Strune https://t.co/1pJaBeA9Er
About 21 hours ago
Pomoć je uvek dobrodošla :) - Beorol majstor za sve! Color Mrsic doo - Tivat https://t.co/8wJjkUEsMr CrnaG https://t.co/Fp5LQn6hcr
Понеделник, 19 Февруари 2018 13:22

Накратко за нас

Компанијата Беорол е основана 1998.година од страна на неколку малади визионери, кои биле спремни да се борат со тогаш турбулентниот пазар, на кој не постоеле јасни правила за работење. Нивната визија да направат компанија која е лидер на пазарот на Балканот, која произведува рачен алат, им давала сила секој ден да чекорат кон својата цел.

КОНТАКТ

  • Adresa:Ул.532 бр.178 Марино нас.Илинден
         1000 Скопје, Македонија
  •   Telefon: 00 389 26 159 890
  •  E-maill: beorolmakedonija@beorol.com

Барај