Практични пакувања од 50ml- Ново во понуда!

Практични пакувања од 50ml- Ново во понуда!

 

Universal Silicon

hemija   prakticna pakovanja od 50ml   s...

Акрилен кит

prakticna pakovanja od 50ml   a...

Монтажен Кит

teh. hemija   prakticna pakovanja od 50ml   m...

Praktična pakovanja od 50ml - Novo u ponudi!

Накратко за нас

Компанијата Беорол е основана 1998.година од страна на неколку малади визионери, кои биле спремни да се борат со тогаш турбулентниот пазар, на кој не постоеле јасни правила за работење. Нивната визија да направат компанија која е лидер на пазарот на Балканот, која произведува рачен алат, им давала сила секој ден да чекорат кон својата цел.

КОНТАКТ

  • Adresa:Ул.532 бр.178 Марино нас.Илинден
         1000 Скопје, Македонија
  •   Telefon: 00 389 26 159 890
  •  E-maill: beorolmakedonija@beorol.com