Презентация компании "Беорол" на мини ярмарке фирмы "Металл-Флекс"!

Суббота была увлекательным днем с большим количеством игр и отличным барбекю @ Металл-Флекс.

Посмотрите фото с этой замечательной презентации в нашей фотогалерее.

Накратко за нас

Компанијата Беорол е основана 1998.година од страна на неколку малади визионери, кои биле спремни да се борат со тогаш турбулентниот пазар, на кој не постоеле јасни правила за работење. Нивната визија да направат компанија која е лидер на пазарот на Балканот, која произведува рачен алат, им давала сила секој ден да чекорат кон својата цел.

КОНТАКТ

  • Adresa:Ул.532 бр.178 Марино нас.Илинден
         1000 Скопје, Македонија
  •   Telefon: 00 389 26 159 890
  •  E-maill: beorolmakedonija@beorol.com