Прскалка за овошје

   

Прилагодлива прскалка

ON-OFF прекинувач со опција за заклучување
рачката на пумпата е и рачка за носење
многу стабилна и со јака конекција за цревото
осигурувач за отпуштање на притисок
ремен за лесно носење
Нерѓосувачка полиетиленска пумпа
инка со голем дијаметар
Нерѓосувачка полиетиленска прскалка
Пластика со висок квалитет отпорна на сите хибрициди и инсектициди.
Лесна и еднставна за употреба.
Идеална за прскање со вода, хибрициди, пестициди и др.
Може да се употребува за чистење со прскање од детергент или за заштита од растворувачи.

 1. Повлечете го осигурувачот за боцата да остане без притисок, потоа одвртете ја пумпата и извадете ја од резервоар.
 2. Ставете течен материјал во резервоарот, вратете ја пумпата и добро за завртете.
 3. Пумпајте за да го постигнете посакуваниот притисок во боцата.
 4. Притиснете го прекинувачот за прскање и отпуштете за да го прекинете млазот.
 5. Од боцата кога не е во употреба секогаш испуштете го целиот воздух со помош на вентилот.
 6. Исчистете ја внатрешноста на боцата по употреба.

Prskalica manja

Прскалка за овошје грбна

Рачка, ремен и рачна клешта за лесен транспорт и складирање. Отвор за полнење со голем дијаметар. Поклопец со вентил против капење. Високо отпорна комора за притисок со голем капацитет Се подесува така што може да се прилагоди за работа со двете раце.

 • Прскалка со 4 дупки
 • Туш прскалка
 • Двојна конусна прскалка
 • Конусна прскалка
 • Подесување на должината на ременот

prsklica veca  

Rb Šifra Naziv BB  
 
1 PZV6 Prskalica za voće 6l  
2 PZV8 Prskalica za voće 8l  
3 PZVL12 Prskalica za voće ledjna 12l  

Twitter

!! NOVO U PONUDI IZ BEOROLA !! ⏩ Glava i strune za trimere ⏪ https://t.co/1XYvJ22Ox2 Beorol Trimer Strune https://t.co/1pJaBeA9Er
About 21 hours ago
Pomoć je uvek dobrodošla :) - Beorol majstor za sve! Color Mrsic doo - Tivat https://t.co/8wJjkUEsMr CrnaG https://t.co/Fp5LQn6hcr
Понеделник, 19 Февруари 2018 13:22

Накратко за нас

Компанијата Беорол е основана 1998.година од страна на неколку малади визионери, кои биле спремни да се борат со тогаш турбулентниот пазар, на кој не постоеле јасни правила за работење. Нивната визија да направат компанија која е лидер на пазарот на Балканот, која произведува рачен алат, им давала сила секој ден да чекорат кон својата цел.

КОНТАКТ

 • Adresa:Ул.532 бр.178 Марино нас.Илинден
       1000 Скопје, Македонија
 •   Telefon: 00 389 26 159 890
 •  E-maill: beorolmakedonija@beorol.com

Барај