СТУДЕНТИ НА ПРАКСА ВО КОМПАНИЈАТА „БЕОРОЛ“

Заблагодарувајќи се на праксата која ја организираше компанијата „Беорол“ во соработка со студентската
организација AIESEC и Global Talent програмот, почнувајќи од 22. Јуни 2015. година, студенти од разни факултети
во Белград имаа можност да стекнат практично искуство и да се запознаат со вистинското  работење на една
компанија.

КАКО ИЗГЛЕДА ТОА ДА РАБОТИШ ВО ВИСТИНСКА КОМПАНИЈА?

Избраните студенти во завршни години на неколку факултети во Белград, веќе неколку недели го применуваат
своето стекнато знаење на праксата во Беорол.

Заблагодарувајќи се на добрата организација и заложување на сите вработени во Беорол, студентите се
запознаваат со сите видови на работење на една голема компанија, поминувајќи низ сите одделенија на
фирмата, од производство и магацин, преку набавка, шпедиција, книговодство, до продажба и маркетинг.

http://aiesec.org.rs/kompanije/zaposlite-talente/

Twitter

!! NOVO U PONUDI IZ BEOROLA !! ⏩ Glava i strune za trimere ⏪ https://t.co/1XYvJ22Ox2 Beorol Trimer Strune https://t.co/1pJaBeA9Er
About 21 hours ago
Pomoć je uvek dobrodošla :) - Beorol majstor za sve! Color Mrsic doo - Tivat https://t.co/8wJjkUEsMr CrnaG https://t.co/Fp5LQn6hcr
Понеделник, 19 Февруари 2018 13:22

Накратко за нас

Компанијата Беорол е основана 1998.година од страна на неколку малади визионери, кои биле спремни да се борат со тогаш турбулентниот пазар, на кој не постоеле јасни правила за работење. Нивната визија да направат компанија која е лидер на пазарот на Балканот, која произведува рачен алат, им давала сила секој ден да чекорат кон својата цел.

КОНТАКТ

  • Adresa:Ул.532 бр.178 Марино нас.Илинден
         1000 Скопје, Македонија
  •   Telefon: 00 389 26 159 890
  •  E-maill: beorolmakedonija@beorol.com

Барај